Tuesday, July 15, 2008

SSU-friskola

SSU:are i Borås har ansökt om att få starta en friskola. De inser naturligtvis att skolan i Sveriges kommuner förändrat sig och att det finns en hel del Alliansstyrda kommuner som köper in bättre läromedel och har blivit objektivare. Därför krävs det nu att de startar en friskola för att kunna föra ut sitt sociala budskap. Välkommen ut att konkurrera om våra barn och deras skola. Det visar ju , om inte annat, valfriheten har vunnit även hos socialister.

Får jag föreslå Göran Persson som hårdför rektor och förste mobbare samt Björn Rosengren som studierektor och ansvar för planen av indoktrinering.

2 comments:

Unknown said...

Som jag ser det blir nog inte den inoktrineringen värre än exempelvis den som pådyvlas barnen i befintlig friskolor såsom:
Andresfriskolan Stockholm (Sverige)

http://www.credoakademin.nu/index.php/blog/blogpost/290/

/Rillarn

Peder Westerlund said...

Nej det tror inte jag heller men frågan är väl vart man drar gränsen egentligen. Har inget till övers för någon form av indoktrinering vare sig intelligent design, socialism, konservatism eller liberalism utan tycker att skolan ska lära barnen att alltid kolla upp ett påstående och aldrig ta något för givet. Helt enkelt ställa frågan varför??? hela tiden.